Sponsring

XL-BYGG Vi bygger lag tillsammans med Svenska Handbollslandslagen.

Lokalt engangemang – XL-Hjälpen

Många av våra brädgårdar och butiker har funnits i över 100 år och har en lång historia tillsammans med våra orter och städer runt om i Sverige. Vi är stolta över vår lokala förankring där vi får möjligheten att tillsammans med våra kunder utveckla samhället och Sverige. Vi vill vara en naturlig del av byggprocessen. För oavsett om du bygger en altan, en skola, ett sjukhus eller snickrar hemma så bygger du något som är bestående. Som sprider glädje och nytta för andra människor. Och det gillar vi.

Eftersom vi har varit med länge på våra orter och känner vårt lokala föreningsliv så vet vi att det finns byggprojekt tyvärr aldrig får möjlighet att förverkligas. Det är inte i brist på engagemang. För är det något vi vet, så finns det så många eldsjälar som gör väldigt mycket för sin förening. Utan byggprojekten blir inte av för att det helt enkelt inte finns möjlighet att genomföra dem. Därför startade vi 2019 XL-Hjälpen där föreningar kunde ansöka för att få sitt byggprojekt uppfyllt. Och vi blev överväldigade.

Sedan start har vi fått in tusentals behjärtansvärda nomineringar in till XL-Hjälpen. Varje år genomför vi sedan ett antal drömprojekt. För att nämna några har vi hittills byggt en läktare till Hrimfaxi islandshästklubb, en skateramp till Emiliaskolan, brobygge för Stora Stenen org i Umeå, renoverat upp en husbåt till Sjöräddningssällskapet i Hjälmaren, Friluftsfrämjandet i Karlsborg har fått ett nytt stort vindskydd, Mölndals roddklubb har fått ett helt nytt altandäck för teknikträning och Svartlå Skoterklubb har fått nya sittbänkar och brygga vid sin samlingsplats vid skoterfärd.  Tack för alla nomineringar som ni skickar in och tack för att vi får hjälpa till.

864x323_sponsring_xlhjälpen.jpg

XL-BYGG är stolt partner till Svenska Handbollslandslagen 

Svensk idrott är något vi på XL-BYGG både värnar om och engagerar oss i.  Partnerskapet innebär bland annat att XL-BYGG kommer fortsätta exponeras på landslagsdräkter för damer och herrarnas landskapsmatcher. Förutom detta kommer XL-BYGG även se över hur man kan vara till stöd för nya och unga handbollsdomare ute i landet.

XL-BYGG har sedan 2014 haft ett partnerskap med Handbollslandslaget dam och herr, och har under åren funnit att Svenska Handbollslandslaget och XL-Bygg delar många gemensamma värderingar. Båda arbetar för ett bra lagspel med professionellt samarbete mellan alla parter.

– Vilka fantastiska handbollslandslag Sverige har på både dam- och herrsidan. Landslag med spelare där alla är härliga förebilder för både små som stora handbollsälskare. Att vara partner till svensk landslagshandboll är en ynnest och helt i linje med vad vi själva strävar efter, att vara Branschens Bästa Lagspelare, säger Mischa Moszkowicz, Marknadschef XL-Bygg.

– Vårt redan existerande partnerskap utökas nu inte bara med nya år, utan även med utökade insatser från XL-BYGG, där satsningen och stödet gällande ungdomsdomare är en ny del som jag personligen värdesätter högt, säger Stefan Lövgren, VD på Svenska Handbollslandslaget AB.

Handbollen har en period av mycket intressanta år framför sig både inom dam -och herrlandslaget och vi kommer med spänning följa deras framgångar.

Photo: BILDBYRÅN

Vi bygger lag tillsammans med Svenska Handbollslandslaget

Tillsammans skapar vi helheten. Vi på XL-BYGG gillar handbollens värderingar. Att Svenska Handbollslandslaget står för teamwork i världsklass var en av anledningar till att vi blev partners. På samma vis vill vi på XL-BYGG bygga starka lag tillsammans med våra konsumenter och duktiga hantverkare över hela Sverige.

Photo: Ludvig Thunman / BILDBYRÅN

Här kan du läsa med om våra svenska handbollslandslag!