Grovdammsugare

Kraftfull våt- och torrdammsugare speciellt anpassad för dig som professionell hantverkare.

Med 25 liters behållare och många användarvänliga funktioner är grovdammsugaren Aero 26-21 PC en kraftfull våt- och torrdammsugare speciellt anpassad för dig som professionell hantverkare.

Att det blir mycket skräp och byggdamm vid en renovering vet du redan. Likaså att kunden vill ha det snyggt och städat när jobbet är klart. Oavsett om du arbetar med vått eller torrt byggavfall – eller både och – hjälper Nilfisks grovdammsugare Aero 26-21 PC dig med städningen under och efter arbetet. Skonsamma borstmunstycken gör att du kan grovstäda även på den fina parketten. Aero 26-21 PC rymmer 25 liter och är mellanstorleken i Aero-serien. Kompakt och effektiv men inte tyngre än en vanlig hushållsdammsugare. Den ergonomiska designen visar sig bland annat i behållarens integrerade handtag som underlättar lyft och tömning. Du slipper böja på knän och baxa ut med två händer, utan klickar bara loss behållaren och bär iväg den som en hink. Den platta motortoppen kan du ställa verktygslådan på, eller varför inte använda som sittpall för att skona rygg och knän.

Rengör medan du dammsuger

Bland de smartare funktionerna är det halvautomatiska filterrengöringssystemet Push&Clean. Med en enkel knapptryckning gör du snabbt och enkelt rent filtret utan att behöva stänga av maskinen. Blockera insuget eller slangen och tryck ett par gånger på filterrengöringsknappen, så vänds luften inne i maskinen och rengör skonsamt filtret. Andra praktiska förvaringslösningar är den lilla nätpåsen för olika munstycken som du hänger på utsidan, gummiremmen som håller fast sugslangen och inbyggd förvaring av elkabel och tillbehör. 

Produktivitet på en helt ny nivå

Aero 26-21 PC har eluttag för verktyg och fungerar i praktiken som en skarvsladd, med start/stopp-funktion. När du kopplat in verktyget i dammsugaren och sätter igång det sätts även dammsugaren igång, och tvärtom när du stänger av ditt verktyg. Sådan här verktygsautomatik gör ditt arbete effektivt. Dammsugaren är din kompis även vid större vattensamlingar och grövre byggrester. Den inbyggda flottören slår larm och stänger av automatiskt när det börjar bli fullt, och du kan suga upp över 15 liter åt gången. Slangen är lika smidig som kraftig och äter glatt upp grus, träbitar och allehanda byggrester. Eftersom både filter och påse är av PET-Fleece tål de både vatten och smuts och du behöver inte ändra något när du växlar mellan att dammsuga torrt och blött. Ska du enbart dammsuga vatten kan du såklart ta bort filter och påse helt och hållet för att spara på dem.