Fri frakt över 499 kr*

För produkter som inte är skrymmande (större eller tyngre att frakta) har vi fri frakt över 499 kr. Om Konsumenten väljer leveranssätt ”Hämta i butik” tillkommer ingen fraktkostnad. Din fraktkostnad för leverans till ombud eller hemleverans visas i varukorgen och på din orderbekräftelse.

*Skrymmande frakt kan t ex vara när behov uppstår att leverera med hemleverans eller kranbil.

*Fönster levereras direkt från leverantör till en kostnad av 195 kr. Uterum, entrétak, tillbehör till kompletta tak, kompletta tak och vikpartier levereras direkt från leverantör till en kostnad av 195 kr.

*Vid leverans av dörrar tillkommer en expeditionsavgift om 1200 kr.

*Frakt av virke och tyngre byggmaterial (sortiment framgår på produktsidor) levereras direkt från en XL-BYGG-butik (gäller ej alla butiker eller alla adresser) till en fraktkostnad 795 kr. Se övriga villkor för vad som gäller för dessa frakter.

*På en del adresser kan frakt på virke och tyngre byggmaterial inte erbjudas från XL-BYGG-butik. Dessa artiklar kan enbart hämtas i butik (På produktsidorna framgår det ifall du kan få en leverans och vilka artiklar som finna i sortimentet i butik). För möjligheten att lösa en eventuell frakt hem till dig iaf, vänligen kontakta din lokala XL-BYGG-butik.