Kundservice

Vi hjälper dig med dina frågor som rör E-handeln. Till exempel om du vill ha mer information om din order eller om du behöver returnera en köpt produkt. Har du butiksspecifika frågor eller frågor om medlemskort vänligen kontakta berörd butik direkt.

Sortiment & pris

Förtydligande kring sortiment och pris på www.xlbygg.se Sortiment och pris som du ser på www.xlbygg.se är ett webbsortiment och ett webbpris. Lokala avvikelser på både pris och sortiment kan förekomma i butik. Tänk på att kontakta din butik om aktuellt saldo. Du hittar även ett ännu större byggsortiment hos din lokala XL-BYGG butik.

Vi hjälper dig med dina frågor som rör E-handeln. Till exempel om du vill ha mer information om din order eller om du behöver returnera en köpt produkt. Har du butiksspecifika frågor eller frågor om medlemskort vänligen kontakta berörd butik direkt.

Under uppbyggnad

Vi är under ständig utveckling. Funktioner som utlämning i butik och ett bredare byggsortiment kommer att komma inom kort. 

Det sortiment du ser idag på xlbygg.se utvecklas hela tiden. Sortimentet på xlbygg.se kommer skilja sig från det sortiment du hittar i våra butiker. I butikerna finns alltid ett tyngre byggsortiment som definierar en riktig bygghandel. Du kommer även hitta en hel del andra proffsiga varumärken som exempelvis Bosch, Makita, Becker etc.

Viktigt att du som kund kontaktar din butik innan ett besök för att säkerställa om varan du efterfrågan finns i butiken.

Kontakta kundservice

Epost kundservice@xlbygg.se

Telefon 0771-220011

Kundtjänstens öppettider

Måndag – fredag 07.30 – 16.00

Helgdagar och röda dagar har vår kundservice stängt.

Vi ser gärna att du även kontaktar oss om du har synpunkter och idéer som kan förbättra servicen ytterligare.

Kontakta XL-BYGG-butik

För information kring just din XL-BYGG-butik går du till vår butikssida.

Sortiment i butik

Avvikelser kan förekomma mellan det sortiment som du hittar på xlbygg.se och det som finns hos din lokala XL-BYGG-butik. Skulle produkten du letar efter inte finnas i butiken eller att den för stunden är slutsåld finns allt tillgängligt via den digitala butiken i den lokala XL-BYGG-butiken. Vi ser till att ta hem produkten till vår butik för att du ska få handla på ditt sätt, där du vill, och vid butiksleverans tillkommer ej någon fraktavgift. Dessutom ingår den personliga servicen. Välkommen!

Lokala prisavvikelser kan förekomma mellan xlbygg.se och XL-BYGG-butikerna.

Integritetspolicy

För information kring hur vi behandlar dina personuppgifter läs vår integritetspolicy.